Da blir det ny tur til Sundvollen 11-13 mars!

Etter mange hyggelige henvendelser fra både dere her på Røa og fra andre bridgevenner setter vi opp ny tur 11-13 Mars 2022 og gjentar suksessen fra i fjor med turneringsspill på ærverdige Sundvolden Hotell! Sundvolden ligger rett utenfor Hønefoss kun 35 minutter fra Oslo og 55 minutter fra Gardermoen.

Vi spiller velkomst-turnering på fredag og hovedturnering på lørdag og søndag. Vi kan ta i mot inntil 15 bord i trygge omgivelser hvor vi ivaretar smittevern på beste måte i samråd med hotellets og myndighetenes retningslinjer. Vi har fremforhandlet svært gode priser på opphold, møterom, servering og mat som kommer alle reisende tilgode. Vi ønsker alle bridge-venner velkommen, så her er det bare å ta med seg en venn eller et vennepar. Det blir god premiering, som vanlig!