Bridgetur til Mallorca 30.4-14.5 2022!

Da er turen til Mallorca ute til salgs via flere av våre nettsteder. Dette turen er svært populær og vi regner med at det blir endel rift om plassene også denne gang, så her lønner det seg å være tidlig ute!
I år er det den 20’e gangen vi reiser og svært mange har allerede meldt interesse.

I slutten av desember går også prisene opp, så de som ønsker å sikre seg plass og få de beste prisene bør bestille så snart som mulig. Etter jul kan vi ikke garantere plasser på grunn av at vi ikke kan «holde av» flyseter lengre enn fastsatte frister.

Utskriftsvennlig invitasjon kan lastes ned her, og dere kan bestille og finne all informasjon om priser, rom-alternativer etc. på våre felles nettsider www.bridgeturer.no som vi driver sammen med vår partner Escape Travel.

Håper vi sees på Mallorca, bridgevenner.


Mvh Trygve