(Kurs): Drury

Du har fått følgende hånd:

♠ : K 8 6
♥:  J 8 5 3
♦: E 9 6 
♣: K 5 4

Nesten åpning men du bør nok passe. Nestemann sier pass og din makker åpner med 1 spar. I tredjehånd så kan nok makkers åpning noen ganger være litt svak, Nå har du nok til å melde 3 spar som viser 10-12 poeng. Da kan det nok hende at du i noen spill går bet. Som tidligere sagt så går jeg aldri bet i 3 spar for det melder jeg aldri når jeg bruker Drury. En enkel og smart konvensjon. Den går enkelt og greit ut på at du aldri melder 3 spar med en invitt  hånd når du har vært i pass først!!! Du melder kunstig 2 kløver! Det betyr jeg har spar tilpass og invitt styrke 10-12 poeng. Da bruker åpneren kuleramma og ser hvor høyt vi skal. Med en dårlig åpning så melder man 2 spar. God åpning så melder man 4 spar. Dette var en veldig enkel utgave når man skjønner om man skal i 2 eller 4 spar. Hvis slem er mulig så betyr noe annet enn 2 eller 4 spar at man er slem interessert og da må makkerskapet bli enige.