Vi starter opp med Formiddagsbridge på Røa i ny drakt fra 17 august!

Hei alle Bridgevenner.

Det har vært litt frem og tilbake med Bridgen på Røa, men nå har jeg tenkt å starte opp igjen med «blanke ark» fra høsten av. Jeg har tidligere vært innleid som turneringsleder, men tar nå også over hele driften fra høsten, sammen med min sønn, som tar seg av det administrative, i et nytt selskap. Vi har sikret oss plass på Samfunnshuset på samme tider som tidligere, mandag til torsdag.

Vi kommer til å spille til samme tider som før, men med et litt justert opplegg og endel nytt fra høsten. Vi er bl.a. i dialog med NBF om å opprette en klubb på Røa, slik at vi også kan rapportere inn klubb-poeng. De som har betalt medlemsskap i «gamle» Røa vil selvsagt ikke måtte betale inn ny kontingent for 2020 til NBF, dersom man ønsker å være medlem i den nye NBF-tilknyttede klubben. Hvordan det blir med servering fra høsten er litt uvisst med tanke på Corona-tiltakene. Vi endrer også tilbake til gamle priser og fjerner kurs-avgiftene som tidligere har kommet i tillegg.

Vi starter opp 17.August. Hold av datoen.
Jeg gleder meg masse til å se dere igjen!

mvh Trygve Sætereng